Norrskensnatt

 
 
 
 
 
Inatt har jag försökt fota norrsken. Första gången för mig som jag faktiskt kan ge det en ärlig chans då jag tidigare antingen inte haft riktig kamera med mig eller så har jag i all hast fått med mig ett objektiv som inte klarar det.

Tyvärr var det rätt molnigt och jag upptäckte när jag kom hem att jag inte hade träffat fokus på en enda bild...
Tänkte liksom aldrig tanken att det skulle spela någon roll om jag hade fokuserat eller inte när jag "bara skulle fota himlen"
Men det gjorde otrolig skillnad..
Nåja, påt igen nästa gång!

Nu har vi hittat den perfekta platsen att stå på som inte är långt hemifrån, alltid positivt!

Passade även på att leka lite med pussbilder och gravidbilder..
Gravidbilderna.. Hahahha assåååå...
Står där vid vägkanten och fotar gravidbilder och så kommer jag på den geniala idén att jag ska ta av jackan och tröjan, så jag börjar med att släppa ner jackan på marken (tänk att det är kolsvart ute) så säger T att "det var där jag kissade"
Jag blev så förbannad, "ÄR DU HELT JÄVLA DUM I HUVET ELLER DU KAN VÄL KISSA I GRÄSET OCH INTE DÄR MAN GÅR" Lagom gravidhormonig liksom samtidigt som jag garvade...
Sen kommer jag på att det blir nog en ful siluett när jag har mjukisbyxor på mig så dem drog jag ner så jag stod där i linne och trosor i det kolsvarta.. Har en del bilder tagna med blixt där T ställde in fokus.. Snyggt......

Kamp mot klockan att hinna ta klart kortet (hade typ 30 sekunder slutartid) och dra upp byxorna innan bilarna som åkte förbi hann komma nära nog att se något.. :P

När magen börjar frysaNär man kommer vara höggravid hela hösten och kanske en bit in på vintern måste man ju börja fundera lite över ytterkläder.. Orka köpa en gravidjacka som man sen inte kommer använda nå mer, de är ju rätt dyra liksom.. 

Så vad tror ni istället om en sån här poncho/cape? Denna finns på H&M och kostar 299:- - känns helt klart överkomligt när jackorna kostar 600:-!!


Tror ni det blir snyggt?
Ska nog köpa den när det blir lite kallare.. :)
 
 

Nyduschad och dyngsur av svett

Har haft ett väldigt jobbigt möte med barnmorskan idag där vi pratat om min förlossningsrädsla. Efter en del tårar, panikångest och begravda känslor som idag grävts upp bestämde vi att jag ska få en remiss till Klara-mottagning (tror jag det hette)

Sen får vi se vart det leder, men det är skönt att jag vågade nämna min rädsla till slut..

Sen lyssnade vi på lilla hjärtat och mätte magen också <3
Magen låg för första gången lite under normalkurva men det var ingen fara sa BM, bebis ligger långt ner och på sniskan så det kan vara därför måttet avviker lite. :)

Ska iväg på en gång nu, åkte bara hem för att byta om - panikångesten gjorde mig dyngsur, svettades typ en hel flod.. Var nyduschad innan - känner mig inte så fräsch längre.... :/
RSS 2.0