skillnader från dag till dag

Det är fantastiskt hur mycket som händer i kroppen när man är gravid och framförallt hue mycket skillnad man kan känna på lillens rörelsemönster från dag till dag..

Helt plötsligt gick man från att ha känt "något, nån gång" till att tydligt känna buffar varje dag.. De senaste två dagarna har jag många gånger kunnat känna specifikt fötter! Inte bara snabba buffar utan att det faktiskt är en liten fot som trycker! 

Har precis legat i soffan och bara känt efter ett bra tag nu, och nu tog hon en paus så jag passade på att skriva detta.
Sambon tycker jag är knäpp som nästan börjar gråta av lycka när jag känner sparkarna men jag tror han bara är avundsjuk som missar allting.. :)


Imorgon börjar skolan igen och jag är fortfarande inte klar (läs; har inte börjat) med sista hemtentan från förra terminen.. Måste sätta mig ner och börja skriva, har iaf nästan läst all kurslitteratur..
Världena svåraste jävla tenta dock och jag förstår ingenting!!!!
Osäker på hur mycket svårare det känns pga min gravidhjärna men den har blivit rätt dryg senaste tiden iaf.. Skrev en 7 år gammal adress när jag skulle bli medlem i H&Ms kundklubb..


Nu börjas det sparkas igen och jag tror lilltjejen firar att det nu är måndag och ny vecka! V28!

Gonatt på er!

dagens frukost
Var så sugen på en skinkmacka och så råkade jag ta en med bara ost.... Näääääästan tårar...


sjukaste..


Sjukaste grejen nyss!! Som kanske egentligen inte är så sjuk men..
Har kunnat känna sparkar rätt länge nu (är ju i v25+5) men sällan mer än snabba buffar..

Sitter med hörlurar på magen och låter Lilla M lyssna på musik när jag känner.. Något(?) under öronkåpan.. Tänker att nu gör hon något! Så snabbt dit med handen ifall jag skulle känna nåt å då ba känner jag astydligt hur hon ba trycker dit foten och drar den längs insidan..  Typ första eller andra gången jag känner att hon draaar liksom och definitivt första gången jag hinner med att känna det med handen!!

Jag blev nästan lite rädd, blev helt överasskad och var nära på att rycka undan handen innan ett enormt leende spred sig över fejjan.. Hahah! Är nog inte riktigt van och på nåt sätt känns det som att man inte ännu fattat att det faktiskt är en liten människa därinne.. 

Kommer på mig själv nästan varje dag att tänka hur sjukt overkligt det är, alltihopa!


Ska hänga tvätt nu, är klar med garderoben och hallen är återställd till det normala! 
Är kissnödig också.. Ciao!

RSS 2.0